- Jak urządzić mały przedpokój? PORADY
- Jak bezpiecznie używać pilarki tarczowej?
- Jak stracono słynny transatlantyk Normandie?
- Obrady Okrągłego Stołu – jakie były postanowienia?
- Bohdan Smoleń – kim jest? [KARIERA, RODZINA, CHOROBA]
- Z kim zagra Polska w eliminacjach do EURO 2016?
- Jak zrobić wielkanocną dekorację z wiosennych kwiatów w koszyku?
- Drugi pierwszy raz. Jak powrócić do seksu po przyjściu na świat dziecka?
- Ewa Kasprzyk rozwiedzie się z mężem? Kim jest jej nowy partner?
- Seks po hiszpańsku, czyli jak zostać mistrzynią hiszpana
Jak zrobić pyszną włoską Bruschette?
Jak zrobić smaczną i niedrogą przystawkę dla gości? Postaw na Włochy. To naród który kocha tradycyjne, pyszne i proste jedzenie. Najlepsza będzie chrupiąca bruschetta ze świeżymi pomidorami, czosnkiem i oliwą. Palce lizać!
Jak zrobić BRUSCHETTĘ z pomidorem i mozarellą. KUCHNIA WŁOSKA - dobry przepis na bruschettę
Najlepsza mozzarella to świeża di bufala campana, zrobiona z mleka czarnych bawołów domowych z rogami w kształcie półksiężyców. Możemy jednak skusić się także na zwykłą, zrobioną z mleka krowiego. Jest do kupienia w każdym sklepie, kosztuje ok. 3 zł.
Bruschetta z agrestem i pomidorami - pomysł na lunch
Bruschetta z agrestem i pomidorami to wyśmienity pomysł na śniadanie lub lunch. Przygotujesz ją dosłownie w trzy minuty. Możesz też dodać do niej cieniutki plasterek szynki albo wiórki sera gorgonzola.
Bruschetta z kurczakiem i suszonymi pomidorami: przepis na włoską kanapkę
Bruschetta to włoska kanapka - grzanka z róznymi dodatkami - klasyczna przygotowywana jest ze świeżymi pomidorami, ale spróbowac można innych wariantów tego dania. Wystarczy 20 minut, by cieszyć się smakami ze słonecznej Italii. Polecamy przepis na pyszną bruschettę!
Grzanki z kurkami - jak zrobić? PRZEPIS
Aromatyczne kurki są pyszne zarówno w wersji smażonej, duszonej, jak i zapiekanej. Proponujemy przepis na grzanki z kurkami - danie idealne na kolację, przystawkę lub przekąskę, które przypomina nieco włoską bruschettę.
Kuchnia toskańska: cechy charakterystyczne, specjały, aromaty
Kuchnia toskańska to chluba kuchni włoskiej. Jest jak renesansowa sztuka. Elegancka, o znakomitych proporcjach. Sprawdźmy, na czym polega jej fenomen.
Jacek Żakowski to szanowany polski publicysta. Obecnie związany jest z ...
-
zobacz sylwetkę